Uite cine a ajuns să-l pupe vârtos pe Cîțu, politicianul de 18% la primăria Vaslui! Mai vrea un post de secretar de stat?

0
5

A mers pe mâna lui Orban, l-a înfruntat pe Tătaru pentru asta, după care s-a întors spre Cîțu, ajungând să-l pupe vârtos pe premier, sperând că mai primește un os de ros la Guvern. Deputatul liberal de Vaslui, Tudor Polak, s-a simțit dator să spună vasluienilor – cine l-o fi întrebat, oare? – că va vota cu Cîțu președinte, la alegerile de sâmbătă. În postarea sa de pe Facebook, Polak se face de râs total. anunțând că îl susține pe dușmanul personal a milioane de români.

”Florin Cîțu este cea mai bună alegere pentru Partidul Național Liberal în acest moment. Îl cunosc. Am discutat de multe ori şi ştiu că este un om care nu acceptă compromisuri atunci când este vorba despre calitatea muncii noastre în interesul românilor.

Munceşte pentru dezvoltarea României şi se vede.

Premierul Florin Cîțu garantează o guvernare liberală fără abateri ideologice, un parcurs ascendent pentru Partidul Național Liberal care şi-a asumat să dezvolte România şi să le ofere românilor o altă viziune asupra politicii. Astfel de lucruri nu se fac peste noapte şi cu toții ştim că ele au fost fundamentate în timp. Fiecare liberal care a contribuit la îndeplinirea acestor obiective este parte din schimbarea pe care România o aşteaptă.

Mâine, îl susțin pe Florin Cîţu pentru a reprezenta idealurile liberale şi a consolida Partidul Național Liberal pentru o Românie dezvoltată şi liberală! Echipa câştigătoare suntem noi, PNL!”, a postat Polak, în cursul zilei de vineri.

Vasluienii se simt jigniți de afirmațiile ”băiatului lui mămica”, care se crede mare politician. ”E bun prim ministru care a avut cazier in America????? Pentru ciné este bun ??? Este bun pentru voi, care sunteți acoliți lui din sistem??? Pentru restul cred că locul lui este la Jilava”, ”Acest individ a fost ales de oculta pentru a duce tara la distrugere, iar voi care vă aliati pe lângă el o faceti pentru confortul vostru, nicicum pentru țară”, sunt doar câteva din sutele de mesaje anti-Cîțu.

Nu vă este JENĂ, domnule Polak, cu astfel de postări împotriva românilor? Ce post vă pregătește Cîțu, după atâtea pupături?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!