Varianta de ocolire a Bârladului a intrat în etapa construirii podurilor. Au fost montate grinzi de 40 de m lungime și 120 de tone greutate

0
35

Primarul Municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, informează că, în aceste zile, pe șantierul Variantei de ocolire a Municipiului Bârlad constructorul a început o nouă etapă, respectiv cea a montajului grinzilor de la primul mare pod al investiției.

„La obiectivul de investiții se acționează, zilnic, cu un număr foarte mare de utilaje și de muncitori, însă cele mai impresionante lucrări abia acum au început. Este vorba despre montajul grinzilor la podul sudic de peste râul Bârlad.

După cum ne-a adus la cunoștință constructorul, s-au amplasat deja primele cinci grinzi, cu o lungime de 40 de metri și o greutate de 120 de tone fiecare, urmând ca în zilele imediat următoare să fie amplasate și celelalte 10 grinzi, cu o lungime de 30 de metri fiecare. În plus, continuă, pe tot traseul obiectivului, lucrările la terasamente, podețe și supratraversări. În paralel, tot în zona sudică, se efectuează lucrări și la repoziționarea conductei de alimentare cu apă a municipiului Bârlad, precum și la amenajarea sensului de intrare în localitate”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!