Cîțu câștigă alegerile în PNL, cu complicitatea mârșavă a liderului PSD! Prima reacție a noului președinte liberal? ”Voi folosi toate resursele împotriva PSD”!

0
82

Cel mai mare dușman al social-democraților câștigă alegerile din PNL, pe fondul amatorismului politic manifestat de Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, cel care a refuzat să-l dea jos pe premierul PNL în această săptămână, prin moțiune de cenzură.

Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Romexpo. Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, rezultatul fiind anunţat oficial de către Teodor Stolojan.

Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi, afică 60,2% din numărul voturlor valabile.  Ludovic Orban a obţinut 1.898.

Imediat ce a aflat rezultatul alegerilor, președintele PNL şi-a îndreptat atenţia spre adversarii de la PSD în discursul său, asigurându-şi colegii că va unifica partidul şi va lupta cu toate forţele împotriva social-democraţilor.

„Multumesc mult de tot. Dragi colegi, am spus de mai multe ori, dar acum este mai important ca niciodata, acest vot ma onoreaza si ma responsabilizeaza. In acelasi timp, nu ma surprinde acest vot, pentru ca am spus de prima data ca echipa castigatoare este singura alegere. In acelasi timp, va spun ca voi presedintele tuturor liberalilor si vom fi un partid unit.Alte Articole

Vom folosi toate resursele impotriva adversarului politic, PSD. Aceste alegeri au fost o miscare, care incepe cu PNL si care va schimba Romania in bine. Va multumesc!”, a declarat Florin Citu la aflarea rezultatelor.

Ca să se umple de ridicol, ce postează Ciolacu, ca președinte al PSD, după ce Cîțu a ieșit președinte? ”Cîțu, te așteptăm la moțiune”, apare pe pagina de Facebook a PSD, o postare idioată a șefului social-democraților.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here