Se caută agenți și ofițeri pentru serviciile din IPJ Vaslui! Încadrările, din sursă externă!

0
145

   Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui scoate la concurs 3 posturi de agenți de poliție și 13 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă.

    Înscrierile se realizează în perioada 23.09-05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021 doar până la orele 16:00) on-line. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

               Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile implementare proiecte, secretariat, documente clasificate și arhivă, pregătire profesională, siguranță școlară, criminalistică, investigații criminale, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, financiar și prevenirea criminalității.

               În perioada 21 – 29 octombrie 2021, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie 2021, va avea loc proba scrisă, de tip grilă.

               Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiilor de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui  la link-ul:  https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR !

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here