Safir - ceva bun pentru gratar

Cu gândul la postul de ministru al Sănătății, Nelu Tătaru lansează ode la adresa lui Cîțu, pe Facebook! Românii îl fac praf!

Deputatul PNL de Vaslui, Nelu Tătaru, este unul dintre cei care au aranjat ploile la alegerile naționale ale PNL, eliminând din lista pentru București persoanele care nu îl doreau pe Cîțu președinte (vezi https://www.realitatea.net/stiri/actual/nelu-tataru-aranjeaza-voturile-la-congresul-pnl_614ca8d858ce731a54178222). Nici nu este de mirare, câtă vreme Cîțu a anunțat că, dacă USR nu se întoarce la guvernare, posturile, inclusiv de ministru al Sănătății, vor ajunge la PNL, ceea ce înseamnă că munca lui Tătaru va fi încununată cu un nou mandat de ministru, nu?

Dar, lăsând viitorul deoparte pentru moment, haideți să vedem ce-a născocit Tătaru pentru a-și linguși șeful de partid și de Guvern, după câștigarea alegerilor în partid. Într-o postare de pe Facebook, Tătaru îi ridică ode lui Florin Cîțu, cel bun, drept, deștept, clarvăzător, șansa românilor etc.

”Alegerea lui Florin Cîţu în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, într-o perioadă plină de provocări, reflectă încrederea noastră, a liberalilor, în capacitatea noului lider de a-și îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine.

Deciziile și tot ceea ce facem acum contează cu adevărat, iar rezultatul alegerilor de ieri marchează începutul unui nou capitol în istoria partidului, al cărui conținut va fi în acord cu viziunea președintelui PNL, axată pe acțiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar și pe investiții solide de viitor.

Îl felicit pe Florin Cîțu și sunt convins că la fel ca în funcția de Prim-ministru, și noua poziție din cadrul partidului îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor.

Schimbarea este singura cale spre progres, iar eu am încredere că echipa PNL își va consolida poziția pe scena politică românească, își va menține unitatea, loialitatea față de valori și va continua să își concentreze forțele pentru a materializa promisiunile făcute.

Schimbarea în bine vine de la fiecare dintre noi și trebuie să fim conștienți că atunci când vorbim despre tabere sau fel și fel de lucruri demonstrative…cu toții devenim pierzători.

Cel mai ușor este să critici, dar, vă rog, cei care îmi sunteți alături și cei care mă criticati cu vehemență – să dăm o șansă acestei echipe să demonstreze”, scrie Tătaru pe Facebook.

Numai că românii l-au făcut praf pe fostul (și viitorul?) ministru al Sănătății.

”D le Doctor, adio PNL! Cu dl Catu la cârma PNL partidul a murit. Votanții PNL nu vor vota un nume, mai ales un partid istoric cum e PNL. Cu Catu la conducere, adio politica liberala. Trecutul, prezentul sau, a distrus imaginea partidului. Nu mai votez pnl în veci cât în fruntea PNL a fos pus un om cu un trecut rușinos. Cum va simțiți dv ca medic lângă acest om? Caracterul omului spune tot. Sa aduci PDL ul la putere în timp ce ai fost avansat de un adevărat liberal, asta i sinucidere”

”Bă nenorociților ați fost 6000 fără mască și pe noi ne pui să o purtăm? Sau știți că e o mascarada!?”

”Dle dr. v-am apreciat pentru cum ați gestionat situația in pandemie. V-am apreciat și atunci când ați fost alături de doctorul erou din Piatra Neamț dar azi m-ati dezamăgit. Nu poți clădi ceva bun pe minciuna, prin frauda, prin sfidare. Păcat”

”Restrictii obedienta minciuna”

”PNL cred ca a ajuns cu aceasta reusita la procent sub15% din electorat.Asta a fost fuziunea cu PDL un FSN mascat cu vederi securisto comuniste Deci si PNL a fost pus pe butuci ca si PNT .Felicitri securistilor si sa fure in continuare si sa pape pana li se vor crapa grumajii si bardanele de cat au bagat in ei”

”Domnule doctor ,chiar credeți ce spuneți ? Eu cred că în 25.09 . 2021 s-a îngropat un partid istoric !!!”

”Lingăi cu interese personale.atât!”

”Pai PNL-ul este la guvernare de aproape 2 ani. Echipa este de vreun an la conducere. Nici o intentie de a schimba nimic. Cam câte șanse să mai dăm?”

”Sunteți în eroare și repetati ce v-au spus alții mai neștiutori dar puși pe manipulare!”, sunt doar câteva din sutele de mesaje de dezaprobare la ceea ce a postat Tătaru pe Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: