Constructorii de la Nomis își țin cuvântul față de bârlădeni! Au turnat fundația la cea mai nouă grădiniță a Bârladului!

0
191

S-a turnat fundația la cea mai nouă grădiniță a Bârladului. Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, anunță că, la mai puțin de două luni de la demararea lucrărilor la prima grădiniță din localitate ridicată din temelii în ultimii 30 de ani, deja a fost edificată fundația clădirii. Meritul este al constructorilor de la Nomis 2003 SRL Galați, care s-au mobilizat exemplar și au realizat ceea ce părea imposibil.

Investiția la obiectivul „Construire și dotare corp nou pentru Grădinița cu program prelungit nr. 5 „Clopoțel”, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, are o valoare totală (conform contractului de finanțare semnat pe data de 18 iunie 2019) de aproximativ 4,7 milioane lei, cu TVA.

„După cum am mai spus, această investiție era așteptată de învățământul local de aproape 30 de ani. Venim acum în sprijinul părinților din Bârlad care, în special în ultimii ani, s-au plâns de spațiile prea mici și insuficiente în care le sunt educați copiii. În acest moment, lucrările sunt deja în faza turnării fundației.

Dacă mergem în același ritm, în cel mult doi ani vom avea funcțională o grădiniță nouă, modernă, complet utilată și funcțională. Reamintesc că lucrări similare pentru infrastructura școlară – o prioritate a mandatului meu – avem într-un stadiu foarte avansat și la creșa de pe strada Mircea cel Bătrân, iar în foarte scurt timp vom începe și lucrările de extindere și modernizare la Grădinița nr. 8 și la Școala Profesională”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here