Contrabandist moldovean, condamnat de Judecătoria Huși, prins la Albița. Are de executat o pedeapsă de 5 ani și jumătate de închisoare

0
169

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie moldoveană căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani și 6 luni pentru săvârşirea infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat. Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele tânărului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate emisă de Judecătoria Huși, de 5 ani și 6 luni pentru săvârşirea infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here