HOTĂRÂT! Un vasluian s-a ales cu al treilea dosar penal după ce a fost prins, tot de atâtea ori, la volan, cu permisul suspendat

0
57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi nu avea acest drept. Astfel, în ziua de 25 septembrie, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Lunca Veche, o autoutilitară furgon, condusă de un cetățean român, în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, sancţiune aplicată pentru perioada 14.09.2015- 20.04.2020 și că este cercetat penal, în alte două dosare, de către polițiștii din cadrul IPJ Vaslui întrucât, în perioada menționată, a fost depistat la volan, deși avea dreptul de a conduce suspendat. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!