Safir - ceva bun pentru gratar

Se înmulțesc falsurile la frontiera de Est! Moldovean prins cu certificat de vaccinare anticovid fals.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie moldoveană care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de vaccinare împotriva Covid-19 fals. Astfel, zilele trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară,  în calitate de șofer al unui ansamblu rutier, M.V., cu cetățenie moldoveană, în vârstă de 43 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentele personale de identitate și un certificat de vaccinare împotriva Covid-19, emis în Republica Moldova, tip vaccin Janssen. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare,  ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, M.V. a declarat că a obținut certificatul de vaccinare împotriva Covid-19 prezentat la control prin intermediul unei persoane ale cărei date nu le cunoaște. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor deuz de falsșicomplicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: