Safir - ceva bun pentru gratar

După un weekend de examinări la Covasna, echipa de examinatori a Serviciului Permise Vaslui primește mulțumiri publice! Omologii lor din Sfântu Gheorghe au fost impresionați de vasluieni

Examinatorii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui au reușit și de data aceasta să ne facă mândri că suntem vasluieni. După detașările de la Suceava, a urmat Covasna. Detașați, pentru două zile, la Sfântu Gheorghe, examinatorii au primit felicitări, la întoarcerea acasă. Felicitările au venit, atât de la colegii lor din inima țării cât și de la elevii care au trecut prin emoțiile examenului pentru obținerea permisului de conducere. ”Inițial, s-a discutat de transferul unui coleg, pentru o lună de zile, la Sfântu Gheorghe, județul Covasna, într-o încercare de a reduce timpii de așteptare la proba practică. Am venit cu ideea ca, într-un weekend, să mergem toți examinatorii de la Vaslui pentru a ne ajuta colegii. Am reușit astfel, ca, în două zile, să examinăm 180 de candidați, reducând astfel, cu cel puțin o lună, timpii de așteptare. Este prima dată când se întâmplă lucrul acesta dar poate fi o metodă benefică ce se poate aplica în Serviciile din țară care întâmpină dificultăți”, a declarat Dumitru Tăbăcaru, șeful Serviciului Permise Vaslui.

Serviciile examinatorilor vasluieni au fost și eficiente dar și de calitate astfel că au apărut, pe rețelele de socializare, mulțumiri. ”Țin să mulțumesc pe această cale, public, d-lui Tăbăcaru și echipei lui de băieți faini pentru ajutorul acordat în acest weekend, ajutor care ne-a dat o gură de aer tuturor și ne-a demonstrat că încă mă mai pot baza pe acest colectiv al Direcției. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc și d-lui director (directorul DRPCIV – n.r.) și celor de la Resurse Umane care au făcut treaba asta posibilă într-un timp atât de scurt”, a transmis șeful Serviciului Permise și Înmatriculări din Sfântu Gheorghe. De asemenea, mesaje de mulțumiri și de aprecieri au venit și din partea elevilor care au fost examinați de echipa de la Vaslui.

Situația de la Covasna este similară  în mai multe județe din țară, mai ales cele de pe granița de Est a României unde, datorită numărului mare de moldoveni ce vin să obțină permise de conducere românești, numărul de candidați este mare și timpii de așteptare pot depăși 3- 4 luni. Astfel, ceea ce s-a întâmplat ca Sfântu Gheorghe poate fi un început în încercarea autorităților de a mai detensiona problemele de la examenele pentru obținerea permisului de conducere.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: