(FOTO) Pompierii și Ambulanța au dus la bun sfărșit misiunea de la Solești. Au transportat la spital patru victime, o femeie de trei bărbați. Toți sunt politraumatizați dar în afara oricărui pericol

0
19

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială  de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) respectiv C1 (TIM) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite patru persoane rănite și două autoturisme avariate. Persoanele rănite ( o femeie în vârstă de 20 ani și trei bărbați cu vârste de 20, 33 și 42 ani), au fost evaluate, iar după acordarea primelor îngrijiri medicale, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, toate cele patru victime fiind politraumatizate. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident sunt efectuate de lucrătorii Poliției Rutiere Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!