În prag de iarnă, la un pas să rămână fără un acoperiș deasupra capului! Pompierii au intervenit la timp și au salvat locuința incendiată a unei familii din Oșești

0
18

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea  unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Oșești. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență Oșești.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta într-o bucătărie de  vară și se extinsese la acoperiș. Exista pericolul extinderii incendiului la întreaga locuință, dar și la două case învecinate. Din bucătăria cuprinsă de flăcări a fost salvată o femeie în vârstă de 96 ani. Victima nu a necesitat îngrijiri medicale. După aproximativ o oră incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars aproximativ 30 metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn, două uși, două ferestre și bunurile dintr-o bucătărie. A fost salvată restul locuinței și celelalte case aflate în apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un coș de fum defect sau neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!