Safir - ceva bun pentru gratar

O nouă dispută între deputatul Adrian Solomon și primarul municipiului Bârlad! De data aceasta tema discuțiilor este legată de managerul spitalului bârlădean și șeful polițiștilor locali

O nouă dispută s-a iscat la Bârlad, între deputatul Adrian Solomon și primarul Dumitru Boroș. De data aceasta discuțiile aprinse între cei doi sunt legate de o confruntare care ar fi trebuit să aibe loc între primar, deputatul Solomon, pe deoparte și managerul spitalulu ”Elena Beldiman” și șeful Poliției Locale, de cealaltă parte. Se pare că edilul Bârladului a acceptat, prima dată, confuntarea dar, s-a răzgândit mai apoi.

”Confruntat cu o ședință de consiliu periculos de fierbinte, cu două invitații adresate de către consilierii PSD directorului Poliției Locale și managerului spitalului, primarul Boroș a hotărât in extremis să renunțe la confruntarea face to face cu realitățile dramatice din cele două instituții vitale al căror ordonator principal de credite este, și a trecut în on line unde realitatea virtuală e mai ușor de manipulat.

Deși sâmbătă se scălda la RomExpo într-o mare de covizi alături de 5000 de liberali, azi încalcă până și hotărârile CNSU, CJSU și CLSU prin care, între 4 și 6 la mie se pot organiza conferințe cu până la 150 de participanți. Ce nu face omul ca să apere pe cei pe care i-a numit în funcții abuziv, încălcând legi și regulamente, anulând concursuri anunțate și organizate legal(să ne amintim de epopeea concursurilor la poliția comunitară până a rezolvat Chelaru dosarul penal)- se pare că Boroș a patentat o metoda de fraudare a concursurilor prin anularea celor la care favoriții nu erau câștigători siguri(vezi și concursul la piață în 2017).

În concluzie, primarul se teme de o dezbatere serioasă și față în față cu opoziția despre gravele probleme de la Spital și Poliția Locală. Vom stărui să aflăm adevărul de la alte instituții dacă primarul refuză să răspundă și să rezolve problemele pe cale administrativă”, a transmis deputatul Adrian Solomon.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: