DOLIU în PSD Vaslui! A murit un colaborator apropiat al președintelui Dumitru Buzatu! Sâmbătă va fi condus pe ultimul drum!

0
25

Organizația județeană a PSD Vaslui este în doliu. După o lungă suferință, Constantin Bighiu, fostul trezorier județean al PSD, a decedat în spitalul de la Bârlad, la vârsta de 90 de ani. O lungă perioadă de timp, regretatul trezorier al partidului a colaborat cu președintele organizației județene, Dumitru Buzatu, ambii făcând o echipă foarte bună în conducerea PSD Vaslui. Tot în perioada în care Constantin Bighiu a fost trezorier s-au făcut marile investiții la partid, inclusiv cumpărarea unui sediu în apropierea BCR, fiind cunoscut ca o persoană cumpătată și exigent.

Din păcate, moartea fostului lider social-democrat a venit într-un moment extrem de delicat pentru familie, soția fiind ținută la domiciliu, după ce s-a infectat cu Covid. Sâmbătă, fostul trezorier va fi condus pe ultimul drum de către colegii de partid și prietenii apropiați, înmormântarea urmând să aibă loc la cimitirul Eternitatea, din Vaslui.

Dumnezeu să-l ierte!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!