Vasluieni sunt așteptați duminică la Festivalul Fanfarelor. Anul acesta, ediția a XVI-a, are loc la Pădureni

0
284

Duminică, 3 octombrie, comuna Pădureni va fi gazda celei de-a XVI-a ediție a Festivalului Fanfarelor. Anul acesta, la festival, vor participa 10 fanfare. Dintre acestea, 5 sunt implicate în concurs și 5 sunt fanfare invitate pentru a susține câte un recital. În concurs sunt implicate fanfarele de la Gârceni, Pungești, Cozmești, Doagele – Dragomirești și fanfara de la Valea Mare, comuna Ivănești.

De asemenea, invitate sunt fanfarele Rotaria și Teișorii de la Lipovăț, ambele fanfare de copii. Pe lângă cele două fanfare, tot invitate mai sunt și Fanfara Trrandafirilor, câștigătoarea ediției precedente, Fanfara Bârlădeanca, fanfară cu specific militar și Fanfara de la Chietriș, județul Iași. Pe lângă cele 10 fanfare, la Pădureni ar fi trebuit să ajungă și două fanfare din Republica Moldova dar situația pandemică a țării vecine nu mai permite acest lucru.

Tot duminică, la Pădureni, începând cu ora 8.00, are loc și Târgul Producătorilor Agricoli din comuna Pădureni. ”Consătenii noștri vor expune produse agricole, legume și fructe, produse de carmangeria și lactate dar și produse de panificație”,a spus primarul comunei Pădureni, Temistocle Diaconu.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here