Safir - ceva bun pentru gratar

Doliu în rândul polițiștilor vasluieni! Colonelul Mihai Vitriuc a trecut la cele veșnice

Doliu în rândul polițiștilor vaslueni odată cu trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, colonelul Mihai Vitriuc. Vitricu a fost, înainte de 1989, șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, un om respectat în rândul polițiștilor vasluieni. În smen de respect, primarul municipiului Vaslui a transmis un mesaj de condileanțe familiei:

”Continuă șirul pierderilor pe care le consemnăm în rândul oamenilor de valoare ai comunității vasluiene, oameni pe care i-am prețuit și îi vom prețui și în absență.

Absolvent al Academiei Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, membru al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, Filiala Vaslui, membru al Consiliului Seniorilor vasluieni, col. VITRIUC MIHAI ne-a dăruit cu fiecare întâlnire căldura privirii drepte a omului pe care munca de-o viață l-a făcut demn de respectul celor din jur și a sprijinit inițiativele municipalității cu privire la vârstnici. Ne vor lipsi prezența sa activă și darurile înțelepciunii! Întreaga noastră compasiune familiei îndoliate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Vasile Pavăl.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: