Safir - ceva bun pentru gratar

Fiul unui om de afaceri, sechestrat de o bandă de albanezi. Traficanții de droguri au cerut o răscumpărare de 700.000 de euro

Conform Gândul.ro, fiul unui om de afaceri din Bistrița-Năsăud a fost reținut de trei bărbați de origine albaneză. Albanezii au încercat să transporte droguri prin intermediul unei firmei de transport. Dat fiind faptul că transportul de droguri a dispărut fără urmă, albanezii au hotărât să-l sechestreze pe fiul omului de afaceri și să ceară o răscumpărare. Poliția din România și cea din Spania au desfășurat o anchetă de amploare pentru salvarea tânărului. După aproape două luni, fiul său a fost repatriat.

Potrivit anchetei, la începutul lunii august, un bărbat din Năsăud, administratorul unei societăți de transport internațional, s-ar fi deplasat în Spania, împreună cu fiul lui, de 28 de ani, pentru a rezolva unele neînțelegeri în legătură cu un transport. Insa, in Spania, problema era un transport, din Spania în Italia, 300 de kilograme de droguri, care nu ar fi ajuns la destinație. Albanezii l-ar fi reținut pe fiul omului de afaceri. Totodată, în schimbul fiului, i s-ar fi solicitat 750.000 de euro, banii reprezentând contravaloarea drogurilor.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: