Safir - ceva bun pentru gratar

Nelu Tătaru și gașca sa din PNL sfidează (a câta oară?) bârlădenii! Ultima măsură luată în partid este SFIDARE la adresa municipiului Bârlad!

Convocat în grabă, la Huși, de către absentul deputat vasluian Nelu Tătaru – care doar cu titulatura de parlamentar de Vaslui mai are legătură cu județul nostru – Biroul Permanent Județean a luat o decizie revoltătoare pentru bârlădeni. miercuri seara. Concret, la propunerea lui Tătaru și a găștii care conduce PNL în județul Vaslui s-a alcătuit în grabă un birou interimar PNL pentru municipiul Bârlad, birou din care au fost scoși, de-a dreptul!, atât primarul Boroș și senatorul Iulian Bâca, cât și restul consilierilor locali liberali! Cu o singură excepție, un singur consilier PNL din Bârlad, apropiat de gașca lui Tătaru, intră în Biroul Permanent Local.

O decizie absurdă și revoltătoare. Cum își permite Tătaru să scoată din conducerea organizației primarul și consilierii locali PNL votați de populația Bârladului? A ajuns să fie stăpânul tuturor în PNL Vaslui, iar gașca lui Onofrei, Polak and comp face doar ce le dictează fostul ministru al Sănătății? Se pare că da, pentru că primarul Boroș și consilierii locali PNL aproape că au fost azvârliți din Partidul Național Liberal, marginalizați. dintr-o simplă mișcare de pix a bossului Tătaru.

”Este strigător la cer, cum se comportă Tătaru cu bârlădenii. Cum să pui în cea mai importantă organizație PNL din județ doar oamenii aduși de Onofrei de la PMP, Pro România, PSRo sau PDL? Nu vă este jenă, domnule președinte, să sfidați populația, cea care a votat PNL pentru Bârlad, făcând astfel de manevre, din Hușul dvs drag? Cred că ar trebui să vă fie”, a comentat, pe rețelele de socializare, un liberal cu vechime în partid.

One thought on “Nelu Tătaru și gașca sa din PNL sfidează (a câta oară?) bârlădenii! Ultima măsură luată în partid este SFIDARE la adresa municipiului Bârlad!

  1. Nu va este jenă sa susțineți ca Boroș este liberal, el care a fost adus de Dan Marian de la ALDEsi care l-a dat afara pe Olteanu, liberal de când se știe?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: