Copii fericiți, la Negrești! Primarul Cristi Rusu a inaugurat cel mai modern parc pentru copii din nordul județului!

0
221

Orașul Negrești are un nou și modern loc de joacă pentru copii, modern și colorat, situat în Parcul din fața primăriei. Meritul este exclusiv al primarului Cristi Rusu, cel care a hotărât să schimbe din temelii imaginea orașului și să aducă urbea la nivelul unui oraș european, în care să-ți fie drag să trăiești. Un parc foarte modern, cum nu este altul în zona de nord a județului Vaslui.

Noul loc de joacă a fost inaugurat în data de 27 septembrie 2021, de către conducerea primăriei, în prezenta copiilor si este compus din: Complex de joacă metal cu cățărătoare plasa, 3 tobogane, cățărătoare metalica, cățărătoare acces parc, doua băncuțe; 2 Leagăne a cate doua locuri; Balansoar cu doua locuri; 1 Carusel; 2 figurine pe arc; Mobilier urban format din 3 bănci si 3 coșuri de gunoi.

Pe lângă acestea, Primăria Negrești, prin SC Utilități SRL, a asigurat iluminatul adecvat pe timp de noapte, stratul de pietriș din zona locului de joacă, gardul colorat, precum și amenajarea spațiilor verzi. Pentru ca bunurile să nu fie distruse, urmează ca parcului să i se acorde o atenție suplimentară, prin instalarea de camere video de supraveghere.

Investiția este parte a obiectivului de investiții “Reparații și înlocuire mobilier și echipamente de joacă în Parc centrul civic, Oraș Negresti, județul Vaslui”, introdus în Planul anual de investiții al orașului Negrești pentru anul 2021 prin HCL nr. 107, din 31 august 2021.

”Obiectivul a fost finalizat cât mai repede pentru a putea oferi copiilor ocazia de a se bucura de noul loc de joacă, încă de anul acesta, cât încă mai permite vremea. Finanțarea s-a făcut din bugetul local al orașului Negrești. Reamintim că un alt parc din orașul Negresti se află în modernizare, parcul din fața sălii de sport, care în prezent este accesibil publicului datorită lucrărilor realizate: s-au plantat arbori, s-au refăcut aleile, au fost montate piese de mobilier urban precum și aparate de fitness”, spune edilul orașului Negrești.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here