Minoră obligată să se prostitueze pentru 50 de lei, salvată de polițiști. Patru bărbați au fost arestați

0
13
Ieri dimineață, polițiști Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din județul Caraș-Severin, bănuite de trafic de minori, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile și folosirea serviciilor unei persoane exploatate. 15 persoane vor fi conduse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.
 Din cercetări a rezultat faptul că, începând de anul trecut, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, din Caraș-Severin, ar fi recrutat, prin metoda ”lover-boy” și prin promisiunea unor câștiguri facile, o minoră, din județ, exploatând-o, prin obligarea la practicarea prostituției, transportând și adăpostind victima în diferite locații, în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu diferite persoane. O parte dintre cei care ar fi întreținut relații sexuale cu victima ar fi cunoscut faptul că aceasta este minoră.
 
Pentru întreținerea raporturilor sexuale, ar fi fost plătite sume cuprinse între 50 și 150 de lei. De asemenea, cei 4 bănuiți ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu victima. Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informațiilor. La acțiuni participă polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara și Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.
 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!