Sărbătoare la Vinderei! Primăria Vinderei a îmbrăcat haine noi, după zeci de ani de existență!

1
88

A fost mare sărbătoare, ieri, în comuna Vinderei, acolo unde primarul Ionuț Ghiur a sfințit noul sediu al primăriei, modernizat, în acord cu ceea ce există într-o primărie din secolul XXI. Văzând că nu se acordă fonduri pentru noi sedii de primărie, edilul s-a apucat de modernizat acest sediu, vechi de mai bine de 60 de ani. Timp de câteva săptămâni, activitatea primăriei s-a desfășurat la sediul căminului cultural.

În acest timp, s-a schimbat instalația electrică a primăriei, rețeaua de telefonie și internet a fost schimbată și modernizată, ,s-au turnat trotuare, s-a schimbat tâmplăria din PVC și s-a făcut anveloparea clădirii pe exterior cu polistiren de 10 cm. Primarul Ghiur a cerut și modificarea cele doua birouri cu ieșire exterioara, în paralel cu igienizarea si izolarea tuturor birourilor.

Important: s-a schimbat parchetul si mobilierul, gresia de pe hol, s-au montat aparate de aer conditionat si s-a modificat accesul in primarie pentru persoanele cu handicap. De asemenea s-a schimbat învelitoarea din tabla, veche de peste 55 de ani. Ce-a ieșit, la final? O primărie nouă, modernă, pregătită să primească locuitorii comunei Vinderei.

Așa cum stă bine oricărui creștin, ieri, edilul de la Vinderei a sfințit noul sediu, modernizat, invitând preoții parohi din sat, dar și starețul Mănăstirii Grăjdeni, la sfințire. ”Am avut deosebita plăcere de a participa alături de preoții parohi din satele componente ale comunei noastre, preotul Ciprian Timofte, de la Mănăstirea Grăjdeni, si vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian, la sfintirea sediului primăriei Vinderei, recent renovat. Primăria noastră a îmbrăcat o haină nouă, modernă, utilă și eficientă. Să ne ajute bunul Dumnezeu în tot ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul de la Fruntișeni.

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!