Safir - ceva bun pentru gratar

Sunteți revoltați de facturile la curent și gaze? PSD a demarat campania ”Jos facturile”! Dacă sunteți nemulțumiți, puteți semna petiția online!

PSD demarează campania #JosFacturile, o petiție prin care toți românii pot semna, pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze, mai ales că vine iarna și costurile vor fi foarte mari. Membrii PSD le vor explica românilor avantajele proiectului de lege privind plafonarea prețurilor, care nu doar că blochează pentru 6 luni majorarea facturilor la electricitate și gaze naturale, ci și oferă consumatorilor și o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori.

Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii inițiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români. Oricine poate semna și online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/

”Nu vrem doar să stopăm creșterea facturilor, ci să și compensăm o parte dintre scumpirile deja operate de furnizori. Este o lege vitală pentru milioane de familii înaintea sezonului rece. Fără acest sprijin, românii vor trăi câteva luni crâncene.

De aceea, semnăturile vasluienilor pentru a sprijini dezbaterea rapidă a acestui proiect sunt extrem de importante. În fața unui suport popular masiv, parlamentarii puterii nu se vor mai opune – cum a făcut luni întregi Cîțu, dintr-o ambiție prostească – soluției plafonării”, a declarat deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: