Moldoveancă prinsă, în Vamă, cu certificat de vaccinare Covid – 19 fals. S-a ales cu dosar penal

0
93

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unei tinere cu cetățenie română și moldoveană care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de vaccinare împotriva Covid-19 fals.

Astfel, în data de 3 octombrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară ca pasageră  într-un autoturism, o tânără din Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani. La controlul de frontieră, tânăra  a prezentat alături de documentele personale de identitate și un certificat de vaccinare împotriva Covid-19, tip vaccin Pfizer Biontech.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare,  ocazie cu care au constatat că acesta este fals, fiind eliberat  unei alte persoane. Cu privire la cele constatate, femeia a declarat că și-a realizat singură certificatul de vaccinare împotriva Covid-19 prezentat la control, modificând datele de identitate de pe certificatul original. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor deuz de falsșifals material în înscrisuri oficiale,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here