Safir - ceva bun pentru gratar

Vasluienii cer modificarea orarului de acces la pista de alergare a Stadionului Municipal Vaslui.

Ținând cont de faptul că, în curând, se va trece la ora de iarnă dar și că, afară, se întunecă mult mai devreme, vasluienii care aleargă pe pista Stadionului Municipal din Vaslui cer modificarea orarului de acces. Astfel, în loc de 17.00 – 23.00, accesul să se facă în intervalul orar 15.00 – 21.00. „Grupul consilierilor locali ai PSD Vaslui vor ține cont de propunerea vasluienilor iubitori de mișcare. În acest sens, vom depune, la Registratura Primăriei Municipiului Vaslui, solicitarea de modificare a programul de acces al publicului larg în incinta Stadionului la ora de iarnă”, au transmis consilierii PSD. Pista de alergare a fost deschisă de municipalitate către publicul larg în luna iunie, după finalizarea lucrărilor.

Poliția Locală veghează la respectarea programului de acces și a condițiilor impuse prin Regulamentul de utilizare a acestui obiectiv. De aceea, vasluianii trebuie să respecte următoarele reguli:
1) Activitățile desfășurate de Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Clubul Sportiv Municipal Vaslui și alte cluburi sportive de drept public sau privat din municipiu se vor desfășura împreună cu cele ale publicului larg. Rezervarea pistei pentru anumite evenimente sportive se va face justificat, cu anunțarea administratorului (Primăria Municipiului Vaslui).
2)Suprafața pavimentată trebuie utilizată cu destinație exclusiv sportivă, utilizatorii pistei de atletism trebuie să folosească doar încălțăminte sport. Este interzis accesul pe teren cu pantofi cu toc.
3) Este interzisă aruncarea pe suprafața pistei a deșeurilor de orice tip, a gumei de mestecat, a obiectelor incandescente, a substanțelor chimice, corozive sau inflamabile.
4) Este interzis accesul pe suprafața pistei cu orice dispozitiv cu roți (trotinete / biciclete / roabe, autoturisme sau utilaje, inclusive dispozitive cu șenile).
5) Este interzis fumatul pe suprafața pistei sau în incinta stadionului.
 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: