Victima accidentului din Moara Domnească este un bărbat de 56 de ani. La această oră echipajul medical acordă îngrijiri la fața locului șoferului autoturismului

0
314

Din ultimile informații a reieșit faptul că accidentul s-a produs pe drumul care face legătura între Moara Domnească și Ferești. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism a acroșat un atelaj hipo condus de un bărbat de 56 de ani. În urma impactului, ambii au avut de suferit. La fața locului au sosit mai multe echipaje de prim-ajutor, medici și pompieri de la ISU. Căruțașul a fost găsit în stop cardio-respirator dar, cu toate eforturile medicilor, a decedat. De asemenea, răni a suferit și conducătorul auto. La această oră acesta încă mai primește îngrijiri medicale la fața locului urmând ca apoi să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii de la rutieră fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acidentul și cine se face vinovat.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o ambulanță SMURD tip C1 (echipaj de terapie intensivă mobilă) la un accident rutier produs pe DJ 246A, în raza localității Ferești, comuna Ferești. În accident au fost implicate un autoturism, un atelaj hipo și două persoane. La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două victime, una dintre acestea (căruțașul) aflându-se în stare de inconștiență. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar, din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul a constatat decesul victimei. Cea de-a doua persoană implicată în accident (conducătorul auto) a fost evaluată de echipajul ambulantei SMURD urmând a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, au comunicat și reprezentanții ISU Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here