Safir - ceva bun pentru gratar

Moțiunea PSD a trecut! Mesajul deputatului Eduard Popica: ”România are șansa de a intra în normalitate!”

Deputații PSD vasluieni au votat împotriva Guvernului Cîțu! La finalul numărătorii și la aflarea rezultatului, unii dintre ei au transmis alegătorilor un mesaj. Iată mesajul deputatului PSD, Eduard Popica:

”Victoria covârșitoare, cu 281 de voturi, a Partidului Social Democrat este victoria românilor! PSD este și acum, în aceste momente dificile, alături de cetăţeni, într-o situaţie de criză fără precedent creată de cel mai nociv Guvern din perioada postdecembristă. Astăzi, România are șansa de a intra în normalitate, eliberând-o din captivitatea unui Guvern de incompetenți, care și-au urmărit doar propriile interese.

Este pentru prima dată în istoria politicii româneşti când aproape toţi românii şi aproape toate partidele politice din Parlament l-au vrut plecat de la conducerea executivului pe acest premier care, în infatuarea lui, de pe tronul unde s-a cățărat, s-a autointitulat Superman. Cu toții l-am vrut plecat pe cel care nu știe cât costă o pâine, pe cel care a liberalizat prețurile la energie electrică și gaze naturale aducând românii în pragul subzistenței, pe cel care a scăpat de sub control economia națională aruncând-o în prăpastia falimentului. Astăzi am votat pentru a pune STOP șirului de incompetențe ale celei mai dezastruoase guvernări! Astăzi poporul român a învins!”, a transmis Eduard Popica.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: