Safir - ceva bun pentru gratar

O femeie din Pogana a fost dată dispărută de familie, la aproape o lună după ce a plecat de acasă. Cine poate da detalii este rugat să sune la 112!

La data de 4 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 8 septembrie, COSTIN ANICA IOANA, în vârstă de 47 ani, din localitatea Pogana, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. Semnalmente:  înălțime de 1.65 metri, greutate aproximativă – 60 de kilograme, față ovală, constituție astenică, părul lung drept vopsit negru, ochi căprui, dantură incompletă.

La data plecării de la domiciliu, persoana dispărută era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, pantaloni jeans (blugi) de culoare albastră și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albă. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: