O învățătoare din Brodoc riscă să ajungă după gratii după ce a fost prinsă la furat, într-un supermarket. A fost condamnată la 140 de zile de amendă dar sentința nu este definitivă

0
258
O femeie de 45 de ani, învățătoare la o școală din Vaslui, a fost condamnată la 140 de zile amendă, transformate în zile de închisoare în caz de neachitare, fiind acuzată că a sustras mai multe produse dintr-un supermarket, împreună cu fiica ei în vârstă de 16 ani. Alături de cele două a fost condamnată și o prietenă de-a acestora care, la rându-i, sustrăsese produse din magazin fără a le achita. Sentința pronunțată pe 28 septembrie de Judecătoria Vaslui nu este definitivă.

Furtul a avut loc în ianuarie 2018 într-un supermarket din Vaslui. Agenții de pază au observat că două femei și o adolescentă se plimbă prin magazin și pun produse în buzunare. Mai mult, adolescenta a consumat suc dintr-o sticlă apoi a reașezat-o pe raft. A mai luat o ciocolată și a mâncat-o, arunând-i ambalajul. O a treia femeie a fost observată în timp ce a ascuns în buzunare o trusă cosmetică, mai multe pixuri și un odorizant pentru WC. Cele trei s-au întâlnit la casa de marcat, unde au achitat produsele din coș, fără a le prezenta pe cele din buzunare. La ușă au fost oprite de agenții de pază. Întrebate dacă au asupra lor bunuri pe care nu le-au achitat, ele au recunoscut.

La control, în buzunarele învățătoarei, agenții de pază au descoperit patru plicuri mâncare pisici de 100 g, patru cutii hrană pisici de 85 g, un pachet hrană pisici Gormet, două pachete de unt, cinci odorizante de WC, trei odorizante electrice cu rezerve, un antiperspirant, cinci pachete piper, două tuburi strugurel și un roller. Fiica sa avea în buzunare o cutie de suc, o ciocolată, patru pixuri și un odorizant. În buzunarele celei de-a treia femei, agenții de pază au găsit o trusă cosmetică, un odorizant de WC și opt instrumente de scris.
Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here