Safir - ceva bun pentru gratar

Rețea de traficanți de droguri dusă la ”răcoare” de polițiști. Au fost conficați bani și cannabis

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Tulcea, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT – BT Tulcea, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Constanța, a două persoane bănuite de trafic de droguri. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) unor tineri din orașul Tulcea. La data de 2 octombrie, polițiștii BCCO Constanța – SCCO Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT, au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Tulcea și Ilfov. În urma acțiunii de prindere în flagrant delict au fost indisponibilizați 3.800 de lei și aproximativ 100 de grame de cannabis.

De asemenea, în urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate aproximativ 14 grame de droguri de risc, un plic cu 60 de semințe de cannabis, un cântar electronic, 21.745 de lei, 15.640 de euro, 120 de lire sterline, peste un kilogram de tutun, 1.000 de tuburi de hârtie cu filtru pentru confecționarea țigaretelor, un cuțit tip macetă, un pistol cu gaze și 2 pistoale cu aer comprimat, un pistol cu 2 bile de oțel, un pistol cu încărcătorul aferent, cu 6 tuburi de cartușe percutate și 28 de cartușe nepercutate, un baston telescopic, 48 de proiectile(bile) din cauciuc și 5 telefoane mobile.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, toți din municipiul Tulcea, bănuiți de trafic de droguri de risc. Aceștia au fost reținuți de procurorii DIICOT, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de 2 octombrie, persoanele au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. La acțiuni au participat polițiști din cadrul BCCO București, SCCO Ilfov, IPJ Tulcea, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Tulcea, jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmilor, polițiști ai Gărzii de Coastă, precum și polițiști de frontieră. Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: