TABEL Primarii PNL din județul Vaslui, ”premiați” cu sute de mii de lei de demisul premier Cîțu! Primăriile PSD-ALDE, umilite!

0
375

Pe ultima sută de metri de mandat, Florin Cîțu, inamicul public al românilor, face o alocare bugetară de-a dreptul revoltătoare, alegând să ”premieze” cu sute de mii de lei prestațiile primarilor liberali, cei care au votat cu ambele mâini – nu este o glumă, primarul de la Tăcuta a votat trei rânduri de tabele la congresul PNL! – pentru alegerea sa ca președinte al Partidului Național Liberal. Miercuri seara, la mai puțin de 24 de ore de la demitere prin moțiune de cenzură, Cîțu a aruncat cu sute de milioane de lei la primăriile PNL, în timp ce primăriile PSD, ALDE sau de alte coloraturi politice nu au primit mai nimic.

Concret, pe 1 octombrie, în mare secret, Prefectura Vaslui trimite la Guvern o listă cu sumele de care au nevoie cele 86 de unități administrativ-teritoriale pentru a rezista până la finele anului 2021. Mai precis, se solicită peste 260 milioane lei, de la Guvern. Ce face infamul Cîțu? Alege doar primăriile liberale, cele care l-au votat la Congres, și aruncă saci de bani în primăriile PNL. De exemplu, primarul de la Tăcuta, cel care s-a dovedit marioneta perfectă la Congresul PNL, votând trei rânduri de tabele, primește 600.000 lei. Codăiești, altă primărie PNL, 600.000 lei. Banca, comună liberală – 400.000 lei, Bogdana – 300.000 lei, Văleni – 300.000 lei, Vetrișoaia – 300.000 lei. Orașul Negrești primește 1 milion de lei, iar Bârladul doar 500.000 lei, pentru că primarul Boroș a mers pe mâna lui Orban.

Este normal ce face acest premier total iresponsabil, să finanțezi doar primăriile de la partidul tău, iar cele de la PSD și ALDE să fie lăsate să moară? Vreți exemple? TOATE cele 60 de primării PSD primesc câte 50.000 de lei, de 12 ori mai puțin decât a primit Tăcuta. Cîțu demonstrează că nu este bun de premier, pentru că, în opinia sa, doar primăriile PNL merită să fie finanțate. Așteptăm să plece de tot de la Palatul Victoria, pentru că demonstrează că folosește banul public doar în favoarea edililor de la PNL!

Anexăm mai jos sumele alocate primăriilor din județul Vaslui, cu mențiunea că suma totală alocată județului nostru se ridică la 18,6 milioane lei.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here