Drum lin printre stele, Lucian! Vasluienii nu te vor uita niciodată!

0
462

S-a stins în somn, tăcut și fără să deranjeze pe nimeni. A luptat pentru fiecare zi din viață, pentru că iubea viața mai presus de orice.

Și, mai mult ca orice pe lume, își iubea soția și fiica, erau motivele sale pentru a trăi. Lucian Munteanu, unul dintre cei mai vechi întreprinzători din Vaslui, a murit în după-amiaza zilei de miercuri, 6 octombrie. Se simțea obosit și a pus să doarmă puțin. Nu s-a mai trezit, lăsând în urma sa multe, enorm de multe regrete. Fetița sa dragă, Denisa, abia a început facultatea, iar Lucian spera că va ajunge să o vadă mireasă.

Însă, Dumnezeu a avut pentru el un alt drum. Un drum fără întoarcere, care l-a răpit din mijlocul celor dragi, la doar 52 de ani. Colegii de la LMK, promoția 1987, sunt înmărmuriți de durere, pentru că Lucian era un tip de viață, care știa să-și facă prieteni. Profesorii care l-au cunoscut, sutele de vasluieni cu care a lucrat de-a lungul anilor îi vor păstra mereu vie amintirea, a unui bărbat puternic, care și-a înfruntat soarta și boala nemiloasă.

Pentru cei care vor să-și ia rămas bun de la Lucian Munteanu, orietenii și familia ne-au spus că este depus la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului, din Vaslui. Slujba de înmormântare este programată pentru ziua de sâmbătă.

Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here