Scandal uriaș pe locurile de parcare din Bârlad! Deputatul Solomon: ”Bârlădeni, vi se pregătește ceva! Bouroș lasă orașul fără 1.500 de locuri de parcare!”

1
263

Se anunță un uriaș scandal în Bârlad, pe tema locurilor de parcare. Asta, după ce, spune deputatul Adrian Solomon, în cursul zilei de astăzi toți bârlădenii care au parcat pe strada Republicii au fost avertizați că, începând de mâine, nu mai au voie să staționeze pe principala stradă a orașului. Mai mult, spune Solomon, se vor da și amenzi de câte 500 de lei, pentru fiecare șofer prins că oprește pe această arteră importantă.

Printr-o postare de pe rețelele de socializare, deputatul bârlădean atrage atenția asupra problemelor imense care vor apărea odată cu intrarea în vigoare a acestei decizii a primăriei municipale.

”Bârlădeni! Vi se pregătește ceva!

Marele primar Bouroș a intrat în anul deciziilor fără cap. Prin intermediul armiei cherchelite a pensionarului Chelaru, toți bârlădenii care au parcat azi de-a lungul Bd-ului Republicii, au fost înștiințați că de mâine GATA! Nimeni să nu mai parcheze că va fi amendat aspru.

De parcă nu era de ajuns că s-au mărit facturile la utilități, mai vrea și Bouroș câte 500 lei /mașină parcată. Foarte frumos! Asta la pachet cu desființarea sensurilor unice de pe 1 Decembrie(de la Centrul Spa la Stomatologie) și de pe N.Iorga de lângă poliție.

Aceste măsuri vor lăsa orașul fără vreo 1500 locuri de parcare. Fără să facă un singur loc de parcare în zona centrală, primarul s-a hotărât să aplice planul de mobilitate urbană. Ce tot atâta vreți parcări ca să mergeți la Trezorerie, bancă, primărie, Stomatologie, farmacie, Judecătorie, spital, magazine etc. NIMIC! Toți să umble. Oare se dorește direcționarea tuturor, asemenea oilor la strungă, către Carrefour? Măi să fie! Soluția? Asemeni lui Cîțu, Bouroș trebuie să plece!!!!”, scrie deputatul Adrian Solomon.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. Ar fi mai bine că acești câini comunitari(pol. locală) ce sunt câinii de baza a primăriilor să-și caute un loc de muncă ,că să știe pe ce iau banii, nu sa stea la mana COMUNITATII, fiind plătiți boierește neștiind pe ce iau luat.In BARLAD totul decurge că la COSOVO, gargara, prosteala și cu banii luați.Domnule primar mai bine ați umbla printre blocuri să vedeți dughene, terenuri acaparate neplătind impozit, unde se pot face sute de parcări.La ROMARYO,sta groapa , pentru ce?,să-și facă locuri de parcare pentru clienți nu sa vina clienții la nunta , s-au să servească ceva ocupând parcările locatarilor din zona.ATAT CAT PLATIM IMPOZIT și pe casa și mașini, va rugăm luați măsuri.Unii au cate 2-3masini și ocupa toată parcarea,de ce ?.Acolo de ce nu luați măsuri? domnilor comunitari!De ce nu va trimite primarul sa în teren da analizați?și așa luați banii de pomană .Doar așa putem ajunge a nu ne mai certa și huli precum scursurile guvernamentale PNL-ISTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here