Caz halucinant la granița cu județul Iași! Un băiat de 23 de ani a întreținut raporturi sexuale cu o fată de 15 ani! Ce au declarat la Poliție cei doi, este uluitor!

0
71

El, 23 de ani, de loc dintr-un sat de la granița Vasluiului cu județul Iași. Ea, 15 ani, din același sat, elevă la un centru de educație incluzivă din Vaslui. Cei doi se cunosc pe Facebook și, plăcându-se, hotărăsc să se vadă. Se întâlnesc în Vaslui, se plimbă, după care merg în sat, la casa băiatului. Acolo, cei doi consimt să întrețină relații sexuale, toată noaptea. Dimineața, fata de 15 ani pleacă înapoi la Vaslui, la școala unde era cazată, dar află tatăl despre povestea de iubire.

Cam aceasta este ”rețeta” unei anchete penale în desfășurare într-o comună de la granița cu județul Iași. Supărat, tatăl ia fata de mână și merge la Poliția comunală, spunând că fata sa a fost violată de băiatul de 23 de ani. Surse din interiorul anchetei arată că fata însăși ar fi fost sfătuită de tată să spună că actul sexual a fost obținut cu forța. Stupoare! Fata de 15 ani le spune oamenilor legii că nici vorbă de forțare, i-a plăcut de băiat și s-au iubit cu patimă. Mai mult, spune fata, băiatul a ajutat-o cu bani, a doua zi dimineața, ca să ia cursa din sat spre Vaslui, să ajungă la cursuri.

Ce se va întâmpla cu această poveste, vom afla. Cert este că toată tărășenia este acum anchetată de polițiști, care trebuie să ia o decizie. Băiatul a recunoscut că a plăcut-o pe fată și tot ce se petrecut între ei a fost frumos și fără acte de violență. Se va ajunge la o căsătorie prematură? Tot ce se poate, nu ar fi prima dată când se întâmplă astfel de situații.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!