Împărțirea discreționară a banilor la primăriile din județ nu a rămas fără ecou! Primarul Ciprian Tamaș reacționează

0
66

Modul în care a înțeles premierul Cîțu să facă împărțiera banilor la primăriile din județul Vaslui nu a rămas fără ecou. Unul dintre primarii PSD, Ciprian Tamaș ia atitudine. În același timp, ași anunță cetățenii din coună că este nevoit să întrerupă iluminatul stradal pentru a avea bani să plătească facturile la curentul electric necesar sistemului de apă din comuna pe care o păstorește.

”Ieri, gâfâind de atâta treabă, premierul proaspăt demis și-a onorat promisiunile făcute primarilor PNL din țară și le-a atribuit sume pentru echilibrarea bugetelor! Dar a făcut-o într-un mod deosebit de josnic, discreționar! Toți primarii liberali sau maghiari au primit sume consistente, începând cu 300.000 până la 1.000.000 de lei fiecare, în timp ce noi, cei mai mulți primari din țară, am primit bani de-o liturghie. În tabelele am subliniat comunele PNL din județul Vaslui.

Nu am nimic cu colegii mei liberali, dar nu mi se pare normal modul de atribuire al banilor din fondul de rezervă al țării! Noi, ceilalți primari, ar trebui să închidem primăriile și să mergem în concediu fără plată! Ce este mai dureros, este faptul că avem facturi restante la curent, iar acolo ne putem trezi că distribuitorul de energie electrică ne debranșează toate punctele de consum, inclusiv cele unde merg pompele care duc apă în fiecare gospodărie din comuna noastră!

Istoria se repetă, anul trecut, același guvern, a luat în derâdere primarii altor formațiuni politice decât PNL sau UDMR și ne-a alocat sume batjocoritoare cuprinse între 3000 de lei și 5000 de lei! Iar toate aceste sfidări și bătăi de joc se fac la presiunea tiranului de la Huși, președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru! Rușine să vă fie, domnule doctor! Și în comuna noastră ați avut oameni care au votat PNL! Și în comuna noastră au fost oameni care, prin votul lor, v-au trimis în Parlamentul României!  

Cu tristețe, vă anunț că începând de mâine seară, vom întrerupe iluminatul public stradal pentru a nu risca să rămânem fără apă la oameni! Iar toate aceste decizii le iau în urma bătăii de joc al celui ce se crede stăpânul județului Vaslui, Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui!„, a transmis primarul Ciprian Tamaș

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.