Primarii PNL Vaslui care l-au susținut pe Cîțu la alegeri, mituiți cu sume importante! Tătaru a decis cine și câți bani primește fiecare edil liberal!

1
258

S-a mai scris o pagină de istorie mizerabilă în administrația locală și națională, prin această alocare de 1 miliard de lei pe criterii partinice, făcută de demisul și nedoritul Florin Cîțu. În loc să se ocupe de nevoile oamenilor, să anunțe un singur PROIECT de importanță majoră pentru vasluieni, ce a facut deputatul Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui? A stat cu pixul în mână și a scris personal pe o listă înaintată la Guvern sumele de bani care se vor aloca fiecărei primării PNL, funcție de modul în care edilul liberal respectiv l-a susținut sau nu pe Cîțu.

De asta, Bârladul, un municipiu cu 70.000 de oameni, primește doar 500.000 de lei, în timp ce Tăcuta, o comună cu 3.000 de suflete, primește 600.000 lei. Păi, dacă dl. primar din poza respectivă, Florin Ionel, a votat cu trei buletine la congresul PNL, în favoarea lui Cîțu, nu trebuia recompensat și el cumva?

Mai este un element care denotă răutatea cu care Tătaru lucrează față de primarii altor partide. Comuna Stănilești, situată lângă Huși, acolo unde primarul său PNL, Liviu Zaharia, a fost doborât de pesedistul Tofan Găbișor, a primit cea mai mică sumă din toate primăriile PSD din țară, doar 31.000 lei. O răzbunare a lui Tătaru pentru faptul că oamenii din Stănilești nu au votat cu liberalul Zaharia, mai ales că era comuna de care el s-a ocupat personal la alegerile locale.

Așa se face administrație, dle absent președinte Tătaru, călcând în picioare comunități întregi doar pentru că nu au votat cu un candidat de la PNL? Se întreabă vasluienii, ne întrebăm și noi…

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. Pai asa vine dinte pentru dinte și os pentru os ma susții cât am putere îți dau tot ce ai nevoie pentru cele nu ma susin dau și eu sa nu supăr pe nimeni. Asa e România bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here