Scandal în administrația locala! „Sa le fie rușine! Cetățenii ii vor taxa pentru asta”, spune primarul com. Ștefan cel Mare

0
48

Sunt mari nemulțumiri printre primarii PSD, după ce Florin Cîțu a alocat sume de ordinul miliardelor de lei vechi către primăriile PNL, ca un premiu pentru ca l-au votat președintele partidului. Una dintre vocile vehemente din administrația județeană este primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru. Aflând ca a primit doar 50.000 de lei, deși de luni întregi cere ajutorul Guvernului pentru finanțarea unor proiecte importante, edilul a luat foc.

„Avem un proiect transfrontalier, pentru care cerem 250.000 de lei, un ajutor pentru plata cofinanțării. De luni de zile cerem asta. Cat ni s-a dat? Doar 50.000 de lei, în bătaie de joc.Comuna Ștefan cel Mare are 13 proiecte în derulare, așteptăm să asfaltam doua sate, lucram pentru comunitate, nu sunt proiecte private. Când colo, ce sa vezi? Cei de la PNL dau bani doar pe principiul apartenentei la liberali. Nu se uita și la proiectele noastre, nu le pasa de nimic.

Sa fie clar: singura instituție echilibrata  din județul Vaslui, care a ajutat toate primăriile, este Consiliul Județean! Fără ajutorul dumnealor, multe primarii ar fi pus lacăt pe uși, pana acum.  Ar dori sa afle și cetățenii din comunele cu primari PNL pentru ce s-au dat banii. Sunt proiecte? Sau cumperi câteva mașini de piatra, iar la prima ploaie nu mai rămâne nimic? Sa aflam pentru ce au primit miliarde, în timp ce noi ne zbatem pentru cofinanțări. Le mai spun celor de la Guvern doar atat: sa va fie rușine, pentru modul în care ați dat acești bani! Cetățenii va vor taxa pentru aceste mizerii, la următoarele alegeri, sa fiți siguri de asta”, a răbufnit primarul Moraru.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!