Safir - ceva bun pentru gratar

Beat și turbat de furie, un bețivan din Băcești a incendiat casa fratelui său! A fost reținut și se află după gratii!

   Un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea Băbușa, comuna Băcești, județul Vaslui, a fost reținut de către polițiștii negreșteni fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere (prin incediere).

Joi noaptea, la ora 2.25,  Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din satul Băbușa, cu privire la faptul că, fratele său i-ar fi incendiat locuința.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au stabilit faptul că, în aceeași noapte, la ora 1.00, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi incendiat o dependință de tip paravan de la domiciliului persoanei vătămate.

În urma incendiului, dependința a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 lei.

În cursul zilei de 9 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au luat față de bărbatul în vârstă de 26 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: