Safir - ceva bun pentru gratar

Căruțaș mort la Moara Domnească, scandalul ia amploare! ”Vor să dea în judecată familia căruțașului”, anunță pe Facebook

Un bărbat de 56 de ani și-a pierdut viața, în urmă cu câteva zile, într-un accident îngrozitor, la ieșirea din satul Moara Domnească. Victima mergea pe lângă căruţă, pe un drum lăturalnic. Când a vrut să iasă în drumul județean care leagă Moara Domnească de Ferești, a fost lovit în plin de o mașină care venea cu viteză. Şi căruţaşul şi calul au pierit pe loc.

Tânărul de 24 ani aflat la volan a scăpat cu răni minore. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă în acest caz. Numai că, pe rețelele de socializare ale comunei Văleni au apărut discuții interminabile despre vinovatul din acest caz.

”Se pare că accidentul ar fi fost din vina conducătorului atelajului hipo care ar fi ieșit în stradă cu viteză fără a putea opri calul. Căruța era plină cu struguri și nu avea cuplată frâna. Conducătorul auto este in stare stabilă și a suferit mai multe răni. Familia acestuia vrea să dea în judecată familia căruțașului vinovat de producerea accidentului”, a scris o utilizatoare de Facebook.

Reacțiile celor de pe rețelele de socializare sunt virulente, pro și contra.

”Ăia merg cu mașinile de zici că trec rachete pe stradă și voi spuneți că a fost vina caruțașului decedat? Ori aveți o problemă ori ați scris știrea la mișto!”

”Astea care dau vina pe omul ăla cu căruța nu va e frică de Dumnezeu vă auziți ce ziceți? A omorât un om nevinovat și tot el e de vină, rușine să vă fie, daca era unul din părinți voștri ce mai ziceați? Pușcăria sa-l înfunde, se circulă frecvent cu viteză pe strada feresti”

”Nu ti-e rusine sa dai vina pe un baiat nevinovat, dupa ce carutasul a iesit cu caruta in drum fara sa se uite daca e libera soseaua? Macar stii daca era in dreapta sau in stanga calului? Că, la cat de tare s a ferit de masina pun pariu ca era dupa cal”

”Dacă ar fi avut viteza regulamentară, nu ar fi ajuns mașina dincolo de șanț după impactul cu căruța, mașina aia efectiv a zburat peste șanț”

”Nu sunt urme de franare. Cred ca baiatul a ramas socat de manevra carutei si nu avut timp sa reactioneze iar la impact s a ferit sa nu intre calul prin parbriz si de asta s a dus si mai departe”.

Sunt doar câteva din cele aproape 200 de comentarii de pe grupul de Facebook. Organele abilitate vor stabili cine este vinovat de acest accident mortal, în timp ce familia celui decedat își plânge durerea.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: