Safir - ceva bun pentru gratar

Primul Hypermarket Carrefour se deschide la Bârlad până la finele anului! Și KFC face angajări pentru Bârlad!

Carrefour Bârlad, primul hypermarket de acest fel din județ, se va deschide până la finele anului, anunță autoritățile locale. Lucrările de construcție avansează într-un ritm rapid, iar pe site-urile cu locuri de muncă vacante pentru noul hypermarket sunt deja oferte pentru lucrători produse proaspete, preparator pește, bucătar etc. Din câte se pare, KFC va deschide, tot la Bârlad, primul magazin de vânzare, fiind deja oferte de locuri de muncă pentru manager de tură și personal aferent, pentru municipiul Bârlad.

În ceea ce privește magazinul Dedeman, aici situația este puțin întârziată, pentru că documentația este încă la avizare la ISU Vaslui. Se estimează că, în primăvară, ar putea fi deschis și acest supermagazin.

Complexul comercial „Bârlad Value Center”, situat pe drumul european 581, la ieșirea din Bârlad, va fi cel mai mare proiect de retail din oraș. Investiția se ridică la peste 19 milioane de euro și prevede amenajarea primului hypermarket Carrefour din județ, completat de magazinul de bricolaj Dedeman, la care se adaugă 12 spații comerciale închiriate (magazine, cafenele, baruri, restaurante, etc.) și 880 de locuri de parcare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: