Trei traficanți de droguri din Vaslui și Bârlad luați pe sus de polițiști

1
30

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în județele Vaslui și Ilfov, pentru documentarea activității infracţionale a mai multor tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din municipiiile Vaslui și Bârlad, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, fără a deține autorizație.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi de procurare, depozitare, preparare şi vânzare către consumatori din municipiul Vaslui și Bârlad, de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de grame de substanţă vegetală psihoactivă și substanță pulverulentă de culoare albă, 2 grindere metalice, 5 telefoane mobile, 6 cartele sim, un card de memorie, 2 cântare electronice, sisteme informatice şi accesorii, precum și 1.600 de lei și 150 de euro.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din municipiiile Vaslui și Bârlad, au fost reţinuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile au fost desfășurate împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și jandarmi din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Vaslui și Ilfov. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

1 COMENTARIU

  1. Buga, Dosia, Joni , Covaci ……pe ăștia nu ii vedeți?dilarii care se caca pe ei și îl mănâncă

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!