Safir - ceva bun pentru gratar

Scandal monstru în zona garajelor de la blocul 334 din Vaslui. Un copil s-a lovit de o mașină și tatăl, nervos, a spart geamurile mașinii. Poliția este la fața locului

Scandal de neimaginat între garajele amplasate în spatele blocului 334 din municipiul Vaslui. Totul a pornit după ce un copil, lăsat nesupravegheat, s-a lovit, cu tricicleta, de bara față a unui autoturism. Șoferul venise acasă și voia să parcheze. În acel moment, dintre garaje, a ieșit copilul și s-a lovit de mașină. Martorii povestesc că minorul de câțiva ani mergea cu viteză și nu era atent, iar ăoferul nu avea mai mult de 20 de km/h.

La aflarea veștii că al său copil este accidentat a venit, nervos, tatăl. Cu pumnul, a spart geamul lateral al autoturismului și parbrizul acestuia. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de poliție. În timp ce tatăl agresiv a fost dus la spital, împreună cu copilul, pentru ca minorul să fie evaluat de medici, polițiștii au început cercetările la fața locului. Ce se poate spune, până acum, cu certitudine, este faptul că tatăl agresiv se poate alege cu dosar penal pentru distrugere.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: