A nins în apropiere de județul Vaslui, la 1900 m altitudine! Iată cum va fi vremea, în zilele următoare!

0
306

A nins în județul Neamț, noaptea trecută, pe Vârful Toaca, în masivul Ceahlău. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un strat subțire de zăpadă depus în noaptea de miercuri spre joi. Meteorologii spun că până în jurul datei de 18 octombrie, vremea se va menține mult mai rece decât în mod obișnuit cu o medie regională a temperaturilor maxime de 12…13 grade. Apoi, vremea se va încălzi ușor și treptat, astfel încât în perioada 21-24 octombrie media valorilor diurne va tinde spre 16…18 grade. Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative de-a lungul întregului interval și se vor situa în jurul valorilor normale, în general între 2 și 6 grade.


În prima săptămână, temporar va ploua în general slab cantitativ, pe arii mai extinse în zilele de 15 și 16 octombrie, în timp ce în cea de-a doua săptămână ploi slabe, vor fi posibile doar pe arii restrânse.

IMAGINI în timp real de pe Vârful Toaca – https://www.webcamromania.ro/webcam-munte/webcam-varful-toaca-masivul-ceahlau-n-v/?fbclid=IwAR0diMciVpvvvmxQ4d8_kGcQ-Ks6Vl9hHZfN6cCkxxybgm2nYKVEAcmNQbE

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here