Hoț din Tăcuta luat pe sus de polițiști. A furat, dintr-un magazin din Codăești, 1.300 de lei

0
39

Un tânăr din comuna Tăcuta, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Astfel, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Tăcuta, bănuit de comiterea unui furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 24/25 septembrie, tânăr bănuit de comiterea infracțiuni ar fi pătruns, prin efracție (a forțat lacătul de la grilajul ușii de acces și spargerea unui geam), în interiorul unui spațiu comercial din localitatea Codăești, județul Vaslui, de unde a sustras 1.300 lei.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.      

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!