Bătaie într-un bar din Bârlad potolită de polițiști. Doi scandalagii sunt sub control judiciar

0
33

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi bărbați, în vârstă de 46 și 48 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Astfel, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată despre producerea unui scandal, în municipiul Bârlad, județul Vaslui, în incinta unui bar de pe strada Veronica Micle.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în aceeași zi, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 49 de ani, din municipiul Bârlad, aflați în barul sus-menționat, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi provocat scandal tulburând ordinea și liniștea publică, ar fi proferat amenințări și s-ar fi lovit reciproc. În baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni au luat față de doi bărbați în vârstă de 46, respectiv 48 de ani, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ceilalți 3 bărbați participanți la scandal sunt cercetați în stare de libertate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!