Safir - ceva bun pentru gratar

După 50 de ani de căsnicie, 16 cupluri din Roșiești au sărbătorit nunta de aur! Președintele CJ Vaslui a fost la eveniment!

Nu mai puțin de 16 familii din comuna Roșiești, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, au fost premiate de administrația locală. Evenimentul a avut loc de sărbătoarea Sfintei Parascheva. Primarul Florin Anea a ținut să precizeze că evenimentul este unul de tradiție și a fost întrerupt doar anul trecut, din cauza pandemiei, însă la sărbătoare au fost invitate și cuplurile care au marcat Nunta de Aur anul trecut.

Printre invitați s-a numărat și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, care a ținut să felicite cuplurile care au ajuns la jumătate de veac de conviețuire neîntreruptă, fiind un exemplu de viață pentru tânăra generație.”Sunteți cel mai frumos exemplu de viață, reușind împreună să cultivați instituția căsniciei prin iubire, muncă și sacrificii. Vă doresc multă sănătate și să sperăm că vom fi împreună și la aniversarea a 75 de ani de căsnicie neîntreruptă”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.În final, copiii din comună au prezentat un scurt spectacol folcloric.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: