EDITORIAL Nu mai huliți Biserica! NU veți reuși să distrugeți acest neam!

1
197

Pandemia aceasta nenorocită a scos tot ce este mai rău din oameni. Am observat, îngrozit, cum ura unora dintre semenii noștri față de Biserică, de credință, se transformă într-un soi de tsunami otrăvitor.

Un astfel de exemplu l-am văzut în aceste zile, când la adresa Bisericii ortodoxe și a Patriarhului a pornit un atac mișelesc, atac condus de către anumite personaje mânate de interese meschine.

Întâmplător, îl cunosc personal pe dl. Lazăr Neacșu. Este un om bun, știu că a făcut mult bine, Îl respect și știu că în tot ce a făcut a avut credință în Cel de Sus. A ajutat pe multă, multă lume. Este un om cu credință adevărată în suflet, moștenită de la părinți.

Acești oameni care apar în reportaj au fost atrași în cursă de către un așa zis specialist în fonduri europene, care i-a intervievat și, mai mult ca sigur, a scos din context unele dintre declarațiile din reportaj. Năravuri vechi, de acum știute…

Dl. Lazăr Neacșu este nevinovat. Ori poate este vinovat de ceva: de faptul că are credință în Bunul Dumnezeu, ceea ce nu văd la turma de necredincioși pornită să distrugă Bisericile noastre. NU mai huliți Biserica! Vă credeți deștepți, inventați povești de adormit copiii. O să vă spun simplu: NU veți reuși!

Daniel TĂNĂSUC, Vasluianul.ro

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here