TABEL Vă îngroziți, dacă citiți aceste cifre! Șocul vieții pentru un vasluian care a mers să-și facă RCA!

2
403

Un vasluian care a mers să se intereseze de prețurile la RCA pentru o mașină proprietate personală a suferit un șoc, sâmbătă, atunci când a văzut ce sume se solicită pentru polița de răspundere civilă auto, în baza ultimelor reglementări.

”Până acum, plăteam un 300 și ceva de lei la autoturism. Acum, când am primit noile cotații RCA, să cad jos, nu alta. 1.000-1.200 de lei la 6 luni? 1.500 lei pe an? Au înnebunit cu toții, cei care ne conduc? De unde să scoatem atâția bani? Practic, din cele 12 luni ale anului, una o muncești ca să plătești RCA-ul la mașină. Nu sunt sănătoși cei care au stabilit aceste bareme”, spune cititorul nostru, șocat de cifrele primite.

Pentru a vă face o idee despre explozia tarifelor la RCA, iată documentul trimis de cititorul Vasluianul.ro, cu variantele de preț la 6 și 12 luni, oferite de diverse societăți de asigurări.

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

  1. Sa spuna si ca preturile practicate de service-uri care repara pepolite RCA sunt triple fata de aceeasi operatie efectuata unei persoane fizice dar si ca Fondul de Garantare al Asiguratilor, cel care plateste daunele de la City, este alimentat din banii celorlalte companii de asigurari. Prin urmare astea sunt unele dintre motivele pentru care au crescut primele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here