Strângere de fonduri, în Italia, pentru repatrierea a doi români! Femeia a fost ucisă de către soț, apoi acesta și-a pus capăt zilelor

0
21

Românii stabiliți, de ani de zile, în Italia, dau dovadă, încă o dată, de unitate. Au pornit o strângere de fonduri pentru repatrierea corpurilor neînsuflețite a doi români, morți în Peninsulă. De fapt, pe fondul unei depresii severe, bărbatul și-a ucis soția, cu cun cuțit, apoi s-a sinucis.

Cazul celor doi soți morți vineri, a Montesilvano, în provincia Pescara, a îndurerat în mod deosebit comunitatea românilor din zonă. Atât de tare încât Parohia Ortodoxă Română din Pescara, a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta rudele să ducă în țară corpurile neînsuflețite. Daniel Ștefan Corbos și-a lovit mortal soția cu un cuțit de bucătărie, după care s-a sinucis, tot cu un cuțit, provocându-și o rană fatală în zona abdomenului. Cuplul are un copil în vârstă de 11 ani, care era la școală în momentul tragediei.

Cei doi soți români locuiau în Italia de 15 ani și erau perfect integrați în comunitate. Bărbatul era zidar, dar era în șomaj, nu lucra de câteva luni și se presupune că trecea printr-o perioadă de depresie profundă. „Erau oameni buni, responsabili, mereu disponibili și respectați de toată lumea”, au povestit vecinii despre românii noștri.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!