Tasia Nica, mama PS Părinte Emilian Crișanul, a fost înmormântată, duminică, la Berezeni! Slujba de înmormântare a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor

0
41

Duminică, în Parohia Berezeni, a avut loc slujba de Înmormântare a Tasiei Nica, mama Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, originar din această localitate. Slujba de Înmormântare a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Prezent la înmormântare, Părintele Episcop Ignatie a amintit de atitudinea creștină în fața trecerii din această lume și despre modul în care i-a rămas întipărit chipul mamei Preasfințitului Emilian:  Rămân în urma noastră lumina faptelor bune, rămâne dragostea pe care am împărtășit-o, rămâne tot ceea ce a fost minunat, dar în același timp, dacă nu am avut grijă de sufletul nostru, vor rămâne și faptele rele. Cu acestea ne vom duce înaintea lui Hristos și la Judecata de Apoi, și ne vom da toate măștile jos.

Îi suntem alături Preasfințitului Părinte Emilian în aceste momente, familiei și tuturor celor care au cunoscut-o. Din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, un gând de compasiune, de rugăciune și de dragoste, în primul rând față de Părintele Episcop Emilian, cât și față de familia Preasfinției Sale”, a spus Părintele Episcop Ignatie.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!