Violator român bătut, cu simț de răspundere, de colegi! A înecrcat să violeze o tânără de 20 de ani dar a ajuns, în stare gravă, la spital

0
12

Un român de 38 de ani a încercat să violeze o tânără de 20 de ani alături de care locuia într-un cămin pentru muncitori dintr-o fabrică din Germania. Bărbatul a fost zdrobit în bătaie de colegii săi de muncă până la sosirea poliţiei.

Bărbatul ar fi încercat să o determine pe tânără să întreţină relaţii sexuale sub ameninţarea unui cuţit într-un adăpost pentru muncitorii din fabrica din Bretten, districtul Karlsruhe. Victima a opus rezistenţă şi a reuşit să fugă. Violatorul a urmărit-o şi a împins-o, iar aceasta a căzut şi s-a lovit într-un geam de la uşa bucătăriei. Femeia a suferit mai multe tăieturi în urma incidentului. Mai mulţi locatari ai căminului au aflat ce s-a întâmplat şi l-au luat la bătaie pe român.

La sosirea poliţiştilor, acesta era grav rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Un judecător de instrucţie a emis un mandat de arestare pe numele bărbatului de 38 de ani, iar acesta a fost transportat ulterior la un spital judiciar.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!